С представените нови напълно безжични слушалки WF-C700N на Sony е още по-лесно

...
С представените нови напълно безжични слушалки WF-C700N на Sony е още по-лесно
Коментари Харесай

Sony представи новите слушалки WF-C700N и WH-1000XM5 в цвят Midnight Blue

С показаните нови изцяло безжични слушалки WF-C700N на Sony е още по-лесно да се наслаждавате на обичаната си музика на всички места, където пожелаете.

WF-C700N са идеалният избор, в случай че желаете да преминете към в действителност безжични слушалки без да вършиме компромис с удобството и стабилността, като в същото време се наслаждавате на завладяващо качество на звука и шумопотискане.
-->
Удобство и качество в джобен размер

WF-C700N са основани с концепцията за улеснение и непоклатимост, без значение от размера на ухото. Sony основава WF-C700N след обработка и разбор на голямо количество данни за формата и самостоятелната сензитивност на другите размери уши. Данните са събирани от момента, в който компанията пуска на пазара първите в света “ïn ear ” слушалки през 1982 година WF-C700N са с форма, която идеално приляга към човешкото ухо, и ергономична повърхнина за повече непоклатимост.

Цилиндричният калъф за зареждане е дребен и елементарен за преместване в джоб или чанта, тъй че можете да носите слушалките на всички места с вас. Геометричните претекстове и текстура на калъфа придават чувството за жанр и разкош.

Текстурата, качеството и цветовете на WF-C700N са особено определени с мисъл за вашия жанр и улеснение. Можете да избирате сред черно, бяло, лавандула и култивиран чай и да откриете най-подходящия за вас цвят.

Повече музика, по-малко фонов звук

С WF-C700N оставате уединено с музиката. Можете да елиминирате фоновия звук с помощта на шумопотискащите функционалности или да употребявате режим Ambient Sound, с цел да останете свързани с естествените звуци от обкръжаващата ви среда.

При режим Ambient Sound микрофоните за околна среда улавят повече звуци от света към вас, с цел да може да получите оптимално естествено прекарване, до момента в който слушате, и да не прекъсвате връзката със заобикалящия ви свят. Можете да персонализирате настройките от приложението Sony | Headphones Connect app или да употребявате настройката Focus on Voice, с цел да водите диалози без да се постанова да сваляте слушалките си. Можете да влезете в обичаното си кафене и да поръчате бързо и елементарно, след което също толкоз бързо да се отпуснете в стола и да се насладите на обичаните си занимания без разсейващи шумове.

WF-C700N оферират и функционалността Adaptive Sound Control, която трансформира настройките за околен звук според от това къде се намирате и какво вършиме. Слушалките разпознават местата, които посещавате постоянно, като да вземем за пример офиса, фитнеса и обичаното ви кафене, и превключват сред обособените режими според от обстановката. По този метод безпрепятствено преминавате от една конюнктура в друга, без да спирате да слушате своите обичани реализатори и занимания.

Чуйте всеки звук с кристално качество

WF-C700N обезпечават високо качество на звука с помощта на технологията за възстановяване на звука DSEE (Digital Sound Enhancement Engine). Благодарение на автентично създадения от Sony 5мм възбудител, WF-C700N може да са дребни по мярка, само че са способни на доста. Въпреки размера си, те възпроизвеждат мощен бас и впечатляващо ясни вокали, изваждайки най-хубавото от желания от вас музикален род или развлечение. Можете да променяте музиката според от желанията си с EQ настройките през приложението Sony | Headphones Connect.

Слушате музика без старания

С дълъг живот на батерията до 15 часа, клас на водоустойчивост IPX4 и интелигентни функционалности, изцяло безжичните слушалки WF-C700N са основани за ежедневна приложимост.

За оптимално улеснение WF-C700N оферират Multipoint връзка, което значи, че можете да ги свържете с две Bluetooth устройства по едно и също време. По този метод, когато получите позвъняване, вашите слушалки автоматизирано се свързват с телефона.

WF-C700N обезпечават и надеждно качество на диалозите с помощта на специфичната си структура, намаляваща шума от вятъра, с цел да може вашият глас да се чува ясно даже и във ветровити дни.

 WH-1000XM5 към този момент и в Midnight Blue

След стартирането им на пазара през 2022 година безжичните слушалки WH-1000XM5 стават носители на голям брой награди и получават необятно самопризнание за това, че оферират водещо за промишлеността шумопотискане и чудесно качество на звука. Сега Sony всички обичани технологии на добилите голяма известност WH-1000XM5 са налични в нов моден цвят Midnight Blue. 

Устойчив дизайн

При създаването на WF-C700N и WH-1000XM5 Midnight Blue Sony залага освен на стилния дизайн, само че и на устойчивите решения. В опаковъчните материали и за двата модела не е употребена никаква пластмаса, което отразява ангажираността на Sony към ограничението на отрицателното влияние върху околната среда на продуктите и практиките на компанията. 

Цени и наличност 

WF-C700N ще бъдат налично от м. април 2023 година на цени от почти 259 лева

WH-1000XM5 Midnight Blue ще бъдат налични от м. април 2023 година на цени от почти 819 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР